Mindi Akademi Eğitim Danışmanlık Koçluk Ltd. Şti.(“Mindi”) olarak operasyon ve faaliyetlerimizi sürdürürken işlemekte olduğumuz kişisel verilere ve ilgili kişilere saygı duymakta, kişisel verilerin güvenliği hususunda mevcut mevzuat ve evrensel değerler çerçevesinde azami hassasiyeti göstermekteyiz. Bu doğrultuda Mindi olarak internet sitesi ziyaretçilerimize ilişkin tüm kişisel verilerin güvenliliğini ve gizliliğini önemsiyoruz.

Mindi, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”)’nda yer alan düzenlemelere uygun olarak kişisel veri işleme faaliyetlerini yürütmektedir.

Veri Sorumlusu

‘Veri Sorumlusunun Aydınlatma Yükümlülüğü’ başlıklı KVKK’nın 10’uncu maddesinin 1’inci fıkrasının (a) bendi veri sorumlusunun kimliği konusunda bilgi verilmesi yükümlülüğünü getirmiştir. KVKK’nın 3’üncü maddesinin 1’inci fıkrasının (ı) bendinde veri sorumlusu, ‘Kişisel verilerin işleme amaçlarını ve vasıtalarını belirleyen, veri kayıt sisteminin kurulmasından ve yönetilmesinden sorumlu olan gerçek veya tüzel kişiler’ olarak tanımlanmıştır. KVKK’nın uygulanması bakımından Mindi ‘veri sorumlusu’ olacaktır. Bu çerçevede ‘veri sorumlusunun kimliği’, Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uygun şekilde bilişim hizmetleri alanında faaliyet göstermek üzere kurulmuş Kocatepe Mah. Meşrutiyet Cad. 27/1 Çankaya/ANKARA adresinde mukim ve fasılasız bir şekilde varlığını sürdüren Mindi’dir.

İşlenen Kişisel Veriler

Tarafınıza ait kişisel veriler,Mindi tarafından internet sitemizi ziyaret etmeniz esnasında formlar üzerinden sağladığınız bilgiler aracılığıyla veya canlı destek hattımızı kullanmanız sebebiyle elde edilebilmektedir. Bu doğrultuda toplanan ve işlenen verileriniz ad-soyad, e-posta adresi, telefon numarası, talep ve şikayet ve ilgili olduğu departman, telefon görüşmesi kayıtları, tarayıcı ve IP adresi bilgilerinizden oluşmaktadır. Ayrıca internet sitemizde çerezler kullanılmakta olup açık rızanızın varlığı halinde performans ve reklam çerezleri kullanılabilmektedir. Detaylı bilgi için Çerez Politikamızı ziyaret ediniz.

Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları

Mindi tarafından söz konusu kişisel veriler, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen kişisel veri işleme şartlarından bir veya birkaçına dayalı olarak, KVKK’nın 4’üncü maddesinde belirtilen kişisel veri işleme ilkelerine uygun şekilde işlenmektedir. Mindi tarafından işlenen kişisel verilerin amaçları şunlardır:

  • Talep ve şikayetlerin yönetilebilmesi,
  • Müşteri talepleri uyarınca iletişime geçilebilmesi,
  • Müşteri memnuniyetinin sağlanabilmesi
  • Pazarlama süreçlerinin yürütülerek sözleşme kurulabilmesinin sağlanması
  • İnternet sitesi ziyaretçi kayıtlarının 5651 sayılı Kanun uyarınca tutulması
  • Açık rızanızın varlığı ve abone olunması halinde reklam, tanıtım, pazarlama ve kampanya amacıyla ticari elektronik ileti gönderilebilmesi,
  • Müşteri desteği taleplerinin yürütülebilmesi,
  • Muhtemel bir uyuşmazlıkta ispat külfetinin yerine getirilebilmesi

Ayrıca kişisel verileriniz, anonimleştirilmek kaydıyla istatiksel raporlama ve analiz çalışmaları kapsamında işlenebilecektir.

İşlenen Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçlarla Aktarılabileceği

Mindi belirli durumlarda KVKK m. 8 ve m. 9’da gösterilen şartlarda kişisel verilerinizi aktarabilir. Bu kapsamda KVKK m. 8’de belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde kişisel verileriniz sözleşmenin kurulabilmesi, müşteri talep ve şikayetlerinin alınarak iletişime geçilebilmesi, müşteri taleplerinin çözüme kavuşturulabilmesi ve gerekli desteğin sağlanması amacıyla canlı destek hizmeti alınan işbirliği ortaklarımızla paylaşılabilecektir.

Ayrıca internet sitemizde zorunlu çerezler, performans çerezleri ve reklam çerezleri kullanılmakta olup Google Analytics üzerinden süreçlerin yürütülmesi sebebiyle yurt dışında mukim Google’a kişisel verileriniz açık rızanızın varlığı halinde (Çerez Politikamızı onaylayarak reklam ve performans çerezlerine onay vermeniz halinde) aktarılabilecektir.

Aynı zamanda kişisel verileriniz, muhtemel bir uyuşmazlıkta ispat külfetinin yerine getirilebilmesi, yasal yükümlülüklerin yerine getirilebilmesi ve resmi makamlarca talep edilmesi halinde kanunen yetkili kamu kurumları gibi üçüncü kişilere ve avukatlık bürosuna aktarılabilecektir.

Kişisel Verilerinizi Toplamamızın Yöntemleri ve Hukuki Sebepleri

Süreç kapsamında toplanan kişisel verileriniz, yukarıda belirtilen faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla Mindi tarafından internet sitemizi ziyaret etmeniz esnasında formlar üzerinden sağladığınız bilgiler aracılığıyla veya canlı destek hattımızı kullanmanız sebebiyle elde edilebilmektedir. Kişisel verileriniz KVKK’nın 5. maddesinde, aşağıda detaylı belirtilen, kişisel veri işleme şartları uyarınca işlenmektedir:

  1. 5651 sayılı Kanun uyarınca ziyaret kayıtlarının tutulmasının zorunlu olması sebebiyle KVKK m.5/2-a,
  2. Talep ve şikayetlerin yürütülebilmesi, çözüme kavuşturulabilmesi kapsamında sözleşmenin kurulması ve ifa edilebilmesi için kişisel veri işlemenin zorunlu olması sebebiyle KVKK m.5/2-c,
  3. Hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması sebebiyle m./5-ç,
  4. Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için kişisel veri işlemenin zorunlu olması sebebiyle m./5-ç.
  5. KVKK m. 5/1 kapsamında açık rızanın varlığı uyarınca işlenmektedir.

İlgili kişinin KVKK’nın 11. Maddesinde Sayılan Hakları:

KVKK’nın 11. Maddesi uyarınca kişisel verilerinize ilişkin birtakım haklarınız mevcuttur. Bu kapsamda kişisel verilerinizin işlenmesi süreçlerine ilişkin detaylı soru veya KVKK m. 11’de yer alan haklarınız uyarınca herhangi bir talebiniz olması halinde bahse konu soru ve taleplerinizi info@mindiacademy.com adresi üzerinden tarafımıza iletebilirsiniz. Mindi talebin niteliğine göre talebi en kısa sürede ve en geç otuz (30) gün içinde sonuçlandıracaktır. İşlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, tarafımızca Kişisel Verileri Koruma Kurulunca belirlenen tarifedeki ücret alınacaktır.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.